Loading...
Recensies 2017-06-30T11:10:02+00:00

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 95.216.96.245 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
122 berichten.
Leon Leon uit Enschede schreef op 31 juli 2020 om 10:21:
Gisteren een twee uur durende praktijkvaarles van Rolf gehad. Hij geeft op een heel prettige en rustige manier les. Ook leer je er enorm veel van. Alle aspecten van het varen komen aan de orde. Echte aanrader dus.
Dennis Dennis uit Lopik schreef op 22 juli 2020 om 10:43:
Heel goede praktijk vaarles gehad. Precies afgestemd op onze behoeften. Naast geduldige en goede uitleg, was het ook gewoon gezellig. Mooie boot ook om mee te oefenen.
Arie Arie schreef op 20 juli 2020 om 17:28:
Een fantastische praktijkochtend gehad met Rolf. Ik had al mijn vaarbewijs, dat zegt iets over theorie, maar niets over de praktijk. We hebben vele manoeuvre-oefeningen gedaan, en een sluis 2 x genomen. We hadden ook nog eens fantastisch weer. De kennis en vaardigheden van Rolf hebben mij enorm geholpen in het onder de knie krijgen van de basis-vaardigheden die bij het varen horen. Deze praktijkles is een must voor iedere beginner. Dus: ik twijfelde al even, maar een boot gaat er nu zeker komen...
Daan Wiegand Daan Wiegand schreef op 8 juli 2020 om 19:53:
Dagcursus gevolgd voor het vaarbewijs 1. Leerzame / interactieve dag gehad. Na thuis studie in 1 keer geslaagd. Ook na de dagcursus nog belangstelling of je geslaagd bent. Vragen over de theorie na de cursusdag ook nog mogelijk. Lunch is goed verzorgd, een aanrader als u het vaarbewijs wilt halen.
Bert ten Dolle Bert ten Dolle uit Winterswijk schreef op 22 juni 2020 om 09:24:
Een toevallige ontmoeting met Rolf Colenbrander tijdens het te water laten van onze sloep. Na een uiterst prettige kennismaking heb ik met hem de dag daarna meteen mijn eerste vaarles geboekt. Dat was zeer professioneel en kundig, waardoor het zeker een vervolg gaat krijgen richting vaarbewijs 1 en 2.
wil kreike wil kreike uit vledder schreef op 15 maart 2020 om 11:31:
Er worden vele cursussen verzorgd voor het vaarbewijs in ons land maar deze van Rolf Colenbrander behoort tot de slaagkansvergrotende. Heldere, goed geillusteerde uitleg, veel ruimte voor vragen, een interactieve aanpak, kortom een rasdocent. Zowel de eendaagse als de cursus in 5 avonden kennen een strak tempo en behandelen de gehele stof voor vaarbewijs 1. Ik ben zo enthousiast dat ik me heb ingeschreven voor vaarbewijs 2.
Eric de Jong Eric de Jong uit Vollenhove schreef op 5 maart 2020 om 18:44:
Goede cursus, veel voorbeelden en inhoudelijke tips. Prettige sfeer en fijne omgeving.
Marcel Schut Marcel Schut uit Meppel schreef op 16 december 2019 om 14:48:
Bij Rolf de cursussen KVB 1 en KVB 2 gevolgd met veel plezier. Heldere uitleg en voldoende ruimte om vragen te stellen. Inmiddels KVB 1 gehaald en binnenkort examen voor KVB 2.
Maryanne Maryanne uit Meppel schreef op 7 december 2019 om 20:56:
Training vaarbewijs deel 2 (6 avonden) in oktober/ november gevolgd. Tijdens de lessen is de stof goed behandeld en konden er vragen gesteld worden over het gemaakte huiswerk. Afgelopen week examen gehaald. Rolf bedankt.
Fokke Rosier Fokke Rosier uit Steenwijk schreef op 26 november 2019 om 19:24:
In oktober/november 2019 bij Rolf de avondcursus voor KVB2 gevolgd. Vandaag examen gedaan en ruim kunnen voldoen aan de exameneisen. Mede dankzij de duidelijke uitleg van Rolf tijdens de cursusavonden, het handige aanvullende cursusmateriaal van zijn hand, de verhelderende Power Points en het goede oefenmateriaal voor thuis. En natuurlijk zelf nog aardig wat tijd gestoken in het thuiswerk. Rolf bedankt en heel veel succes gewenst aan de medecursisten die nog opgaan voor het examen!
Fijko Roozeboom Fijko Roozeboom uit Blokzijl schreef op 18 oktober 2019 om 21:15:
Onlangs de dagcursus in Blokzijl gevolgd bij Rolf. Alle belangrijke onderwerpen zijn aan de orde gekomen. Rolf kan het heel begrijpelijk uitleggen. Het is echt zinvol om vooraf de theorie een keer door te nemen. Rolf bedankt. Mede dankzij jou ben ik in 1x geslaagd!
Astrid Astrid uit Blokzijl schreef op 11 oktober 2019 om 21:31:
Vijf cursusavonden gehad. Leuke ambiance, informatieve avonden. Veel extra uitleg en ezelsbruggetjes. Na de avonden nog wel thuis flink aan de studie geweest en mede door de avondcursus vandaag met 71 punten geslaagd voor kvb1.
Jeroen Knegt Jeroen Knegt uit Meppel schreef op 11 oktober 2019 om 10:01:
Aanrader! Veel baat gehad bij de lessen voor het examen. Mooie indeling wat we per week behandelen en hierbij gelijk een stuk zelfstudie met oefentoetsen die je wekelijks mee kreeg als huiswerk. Dat werkt! 😉 Duidelijke uitleg en neemt de tijd om sommige onderdelen (zoals vaarregels) echt uitgebreid door te nemen. Gelijk de 1e keer geslaagd! 😉
E E uit Zwartsluis schreef op 26 juni 2019 om 13:23:
Yes, in 1x geslaagd. Een dagcursus gevolgd waar de basis is gelegd en daarna zelf flink aan de studie. Blij dat ik de dagcursus heb gedaan.
Fokke Rosier Fokke Rosier uit Steenwijk schreef op 21 juni 2019 om 13:56:
In navolging op een eerder bericht van mij, vandaag examen gedaan en geslaagd voor KV1. Nogmaals dank aan Rolf voor de goede basis van de aangeboden eendaagse cursus in mei.
Ronnie Ronnie uit Vollenhove schreef op 10 juni 2019 om 08:25:
Aanrader, legt het super uit, je kunt hem altijd berichten voor vragen. Hij pakt verschillende onderdelen op 1 avond, zodat het niet te langdradig is, geeft huiswerk mee over die avonden. Bedankt 👍🏻
H. Heddema H. Heddema uit Wolvega schreef op 31 mei 2019 om 12:01:
Onlangs geslaagd voor KV 1, na een cursus van Rolf te hebben gevolgd. Leuke ambiance, leuke groep, duidelijke uitleg en veel tips en valkuilen meegekregen. Dit heeft mij heel erg geholpen. Zodra de cursus voor KVB2 weer wordt aangeboden, schrijf ik me meteen in!Gr. Henk
Rik Rik uit Ossenzijl schreef op 18 mei 2019 om 19:46:
Ik heb de 1ste dag cursus gevolgd bij Rolf. Ik had het boek van te voren redelijk door gelezen, dus wist wel zo'n beetje waar ik mee vast liep. We hebben op die dag de belangrijkste hoofdstukken door genomen en het werd mij een stukje duidelijker. Met nog een hele hoop zelf cursus het toch gehaald in 1 keer. Het is wel te doen zo'n dag cursus. Bedankt vaarschool de belter!
Fokke Rosier Fokke Rosier uit Steenwijk schreef op 6 mei 2019 om 20:47:
Zaterdag 4 mei in Blokzijl de dagcursus KV1 gevolgd. Rolf heeft tussen 09.00 en 16.30 uur de vier hoofdstukken voor KV1 behandeld. Naast de behandeling van hoofdonderdelen was er voldoende tijd om ook op details en op vragen van de deelnemers in te gaan. Nu verder thuis met de eendaagse als degelijke ondergrond het examen voorbereiden. Rolf legt goed uit. De lesstof uit de vier hoofdstukken was mooi over de dag verdeeld. En de cursuslocatie, de Ploats in Blokzijl, was top!
Harrie Vreman Harrie Vreman uit Zwartsluis schreef op 3 mei 2019 om 15:05:
In een zestal avonden met een gemêleerde groep mensen de leerstof doorgenomen. De groep was gezellig en leergierig. Voordeel van behandelen van de stof in een groep is dat vraagstukken vanuit verschillende gezichtspunten worden benaderd. Resultaat in één keer geslaagd.