Loading...
Recensies 2017-06-30T11:10:02+00:00

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 18.232.51.69 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
117 berichten.
Kees van der Horst Kees van der Horst uit Zwolle schreef op 25 maart 2019 om 10:45:
Vorige week 14 maart 2019 heb ik KV 1 gehaald en 21 maart KV 2. Rolf, bedankt voor het opleiden en je vlotte en prettige manier van lesgeven.De vaarschool geeft goede uitleg hoe de voorrangsregels werken en benadrukt ook dat je flink wat feitenkennis moet opbouwen voor het examen. Met vriendelijke groet, Kees van der Horst
Erik Erik uit Sint- Jansklooster schreef op 21 maart 2019 om 13:24:
Gisteren geslaagd voor het klein vaarbewijs 1. Cursus bij vaarschool "De Belter" is aan te bevelen, duidelijke en deskundige uitleg van Rolf maakt het compleet.
Rob Rob uit Zwartsluis schreef op 8 maart 2019 om 15:28:
Vandaag examen gedaan voor vaarbewijs 1 en geslaagd. Dit is te danken aan de cursus die ik heb gevolgd. Deze was in een ontspannen sfeer en zeer zinvol, mede door de tips en de vragen die gesteld werden, waarop een duidelijk antwoord werd gegeven. Wat ook heeft meegeholpen waren de goede samenvattingen van de hoofdstukken.
Maria Maria uit Meppel schreef op 4 januari 2019 om 14:30:
Op 19 december heb ik het Klein Vaarbewijs I gehaald met het maximum van 80 punten! Deze score had ik niet gehaald zonder de plezierige en duidelijke uitleg van Rolf. Samen met de tips en ezelsbruggetjes is de cursus bij vaarschool De Belter van harte aan te bevelen. Nu op voor vaarbewijs II.
Monique Monique uit Ruinerwold schreef op 1 december 2018 om 14:52:
Vandaag geslaagd voor het klein vaarbewijs 1. Door de duidelijke uitleg van Rolf ben ik, zonder er veel meer tijd in te steken dan het voorbereiden voor de bijeenkomsten, er in 1x voor geslaagd. De bijeenkomsten zijn zinvol omdat je vragen kunt stellen maar ook leert van medecursisten. Als je overweegt je vaarbewijs te gaan halen, kan ik Vaarschool De Belter van harte aanbevelen!
Hillard Worst Hillard Worst uit Meppel schreef op 6 september 2018 om 14:15:
Gisteren geslaagd voor vaarbewijs 2. Dankzij de heldere uitleg van Rolf tijdens de cursusavonden was het navigeren een eitje. Het stampwerk moet je natuurlijk wel zelf doen. De cursus bij Rolf is absoluut een aanrader!!!!
Wya de Vries Wya de Vries uit Wijk bij Duurstede schreef op 23 augustus 2018 om 19:36:
Op 18 augustus examen gedaan voor mijn Vaarbewijs II en geslaagd met 44 punten! Met dank aan Rolf, voor het feit dat hij een extra cursus heeft ingelast, zodat wij nog les voor de vakantie konden krijgen. Met dank voor alle tips, trucs, aanwijzingen en oefeningen die hij gaf. Zonder deze lessen had ik het niet of met moeite kunnen halen. Bedankt nogmaals Rolf!
Eric Dorenbos Eric Dorenbos schreef op 18 augustus 2018 om 23:18:
Deze ochtend met zoon Harm-jan een hele leerzame 3 uur durende praktijk vaarles gehad op onze eigen Makma Admiraal sloep van Rolf Colenbrander van vaarschool ‘De Belter’. We hadden de boot al enige jaren maar wilden graag het aanlanden, vastleggen en weer wegvaren beter onder de knie krijgen. Ook zijn relevante vaarregels behandeld en had Rolf op ons verzoek wat materialen (lijnen en een pikhaak) voor ons aangeschaft. De sloep is nu beter uitgerust en we voelen ons dankzij de goede instructies, manouvreer oefeningen en de geleerde knopen een stuk zekerder. Deze praktijk vaarles hadden we eigenlijk al een paar jaar eerder moeten doen. Dank Rolf!
Roelof Meenderman Ex Roelof Meenderman Ex uit Dalfsen schreef op 26 juli 2018 om 16:39:
Een aantal weken geleden laatste avond KV2 gehad en daarna nog veel opgaven gemaakt. Vandaag examen gedaan en in een keer geslaagd, nog mooi voor de vakantie. Rolf weet ook KV2 op een leuke en enthousiaste manier te brengen.
Rob en Mirja Schuil Rob en Mirja Schuil uit Ommen schreef op 13 juli 2018 om 20:03:
Geweldige vaarles gehad op eigen boot. Dankzij Rolf gaan we met een vertrouwd gevoel onze vaarvakantie tegemoet!
Jacques Jacques uit Bilthoven schreef op 13 juli 2018 om 08:37:
Zeer instructieve vaarles afgerond. Alle belangrijke manoevres en situaties geoefend. Boot van Rolf leent zich uitstekend voor les. Rolf is bekwaam, rustig en geduldig. De locatie is perfect. Er is een haven met smalle en bredere doorgangen, steigers in overvloed en open water. In minder dan 2 uur voel je je een stuk zekerder. Een must voor iedere beginnende schipper.
Nico Groot Nico Groot uit Diever schreef op 12 mei 2018 om 15:12:
Vandaag praktijkvaarles gehad van Rolf. Een hele mooie afsluiting van een perfecte cursus kvb1 en kvb2 die ik samen met mijn echtgenote Frouke in oktober 2017 was begonnen. Allebei totaal geen ervaring op het water bij het starten van de cursus. Dus we gaan dit goed aanpakken was het plan, dankzij de heldere lessen en uitleg van Rolf met succes! En een ervaring rijker.
Emile Meijer Emile Meijer uit Steenwijk schreef op 18 april 2018 om 15:13:
Na het halen van KVB1 door naar KVB2 bij Rolf. Van de zes avonden hebben we vier avonden in de kaart gewerkt. Dit zijn de mooie avonden en de tijd vliegt dan om. Vandaag met vlag en wimpel geslaagd. Geen fouten op het navigeren, wederom met dank aan de heldere uitleg en mogelijkheden om af en toe even te sparren met de docent.
Wya de Vries Wya de Vries uit Wijk bij Duurstede schreef op 10 april 2018 om 19:24:
Op maandag 22 januari ben ik, samen met een vriendin van mij, gestart met de cursus Vaarbewijs I. T/m 12 maart zaten wij zwoegend en soms zwetend (kan mijn boot wel onder die brug door?) in de bank. Met veel plezier hebben wij de lessen gevolgd. We zijn geslaagd, mede dank zij de lessen en ons doorzettingsvermogen, want de stof is best pittig. En natuurlijk gaan wij op voor ons Vaarbewijs 2 bij Rolf Colenbrander van Vaarschool De Belter!
Dennis Blom Dennis Blom uit Zwolle schreef op 6 april 2018 om 18:09:
Vandaag 6 april dik geslaagd, mede door de duidelijke uitleg van Rolf Colenbrander!
Roelof Meenderman Roelof Meenderman uit Dalfsen schreef op 4 april 2018 om 17:31:
Paar weken geleden laatste cursusavond gehad en vandaag geslaagd voor mijn KV 1. Ondanks de droge stof weet Rolf het op een enthousiaste manier te brengen wat mij erg aansprak. Ik zou deze cursus van harte aanbevelen om het op een leuke en leerzame manier te halen.
Marianne Gerritsen- van Leeuwen Marianne Gerritsen- van Leeuwen uit Zwolle schreef op 3 april 2018 om 19:04:
In 7 avonden heeft Rolf Colenbrander ons op een zeer prettige en gestructureerde wijze, goed door de stof van KVB 1 heen geloodst. Met als resultaat dat ik nu geslaagd ben voor KVB 1. Ik heb mij inmiddels bij Rolf opgegeven voor de cursus KVB 2!
Piet de Boer Piet de Boer schreef op 6 februari 2018 om 14:06:
Afgelopen najaar cursus KVB 1 in Zwolle bij R. Colenbrander gevolgd en vandaag geslaagd. Een goede docent die op een gestructureerde wijze de lesstof heeft behandeld. De door hem gegeven voorbeelden maakten de lesstof levendig en gemakkelijker toegankelijk. Een aanbeveling om deze cursus bij hem te gaan volgen.
Emile Meijer Emile Meijer uit Steenwijk schreef op 6 februari 2018 om 13:36:
Na een aantal leerzame avonden, waarbij de leerstof goed behandeld is, met af en toe een onderbreking voor een passende anecdote of aanvullend videomateriaal over de stof, heb ik met een laatste stuk voorbereiding succesvol mijn Klein Vaarbewijs 1 gehaald. Naast het feit dat de cursus in het teken staat van het halen van het examen vind ik het fijn dat er ook aandacht is voor de praktijk. Dank aan Rolf!
Henk Doeven Henk Doeven uit Wapserveen schreef op 13 november 2017 om 19:49:
Ik ben donderdag 9 november 2017 geslaagd voor KVB1. Ik heb totaal geen ervaring met het varen van een boot(je) maar dankzij de inspirerende lessen van Rolf ben ik toch geslaagd. Leuk lesgegeven, daar waar nodig ondersteunend en soms ook (terecht) een beetje streng. Zeker aan te raden deze cursus, nogmaals bedankt voor de lessen .... groet Henk Doeven