Loading...
Recensies 2017-06-30T11:10:02+01:00

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.232.96.22 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
128 berichten.
Fokke Rosier Fokke Rosier uit Steenwijk schreef op 21 juni 2019 om 13:56:
In navolging op een eerder bericht van mij, vandaag examen gedaan en geslaagd voor KV1. Nogmaals dank aan Rolf voor de goede basis van de aangeboden eendaagse cursus in mei.
Ronnie Ronnie uit Vollenhove schreef op 10 juni 2019 om 08:25:
Aanrader, legt het super uit, je kunt hem altijd berichten voor vragen. Hij pakt verschillende onderdelen op 1 avond, zodat het niet te langdradig is, geeft huiswerk mee over die avonden. Bedankt 👍🏻
H. Heddema H. Heddema uit Wolvega schreef op 31 mei 2019 om 12:01:
Onlangs geslaagd voor KV 1, na een cursus van Rolf te hebben gevolgd. Leuke ambiance, leuke groep, duidelijke uitleg en veel tips en valkuilen meegekregen. Dit heeft mij heel erg geholpen. Zodra de cursus voor KVB2 weer wordt aangeboden, schrijf ik me meteen in!Gr. Henk
Rik Rik uit Ossenzijl schreef op 18 mei 2019 om 19:46:
Ik heb de 1ste dag cursus gevolgd bij Rolf. Ik had het boek van te voren redelijk door gelezen, dus wist wel zo'n beetje waar ik mee vast liep. We hebben op die dag de belangrijkste hoofdstukken door genomen en het werd mij een stukje duidelijker. Met nog een hele hoop zelf cursus het toch gehaald in 1 keer. Het is wel te doen zo'n dag cursus. Bedankt vaarschool de belter!
Fokke Rosier Fokke Rosier uit Steenwijk schreef op 6 mei 2019 om 20:47:
Zaterdag 4 mei in Blokzijl de dagcursus KV1 gevolgd. Rolf heeft tussen 09.00 en 16.30 uur de vier hoofdstukken voor KV1 behandeld. Naast de behandeling van hoofdonderdelen was er voldoende tijd om ook op details en op vragen van de deelnemers in te gaan. Nu verder thuis met de eendaagse als degelijke ondergrond het examen voorbereiden. Rolf legt goed uit. De lesstof uit de vier hoofdstukken was mooi over de dag verdeeld. En de cursuslocatie, de Ploats in Blokzijl, was top!
Harrie Vreman Harrie Vreman uit Zwartsluis schreef op 3 mei 2019 om 15:05:
In een zestal avonden met een gemêleerde groep mensen de leerstof doorgenomen. De groep was gezellig en leergierig. Voordeel van behandelen van de stof in een groep is dat vraagstukken vanuit verschillende gezichtspunten worden benaderd. Resultaat in één keer geslaagd.
Wilko rook Wilko rook uit Marknesse schreef op 3 mei 2019 om 11:26:
Vandaag in 1 keer geslaagd voor vaarbewijs 1. Relaxte manier van cursus volgen bij Rolf. 'T is te doen .
Chiel Chiel uit Meppel schreef op 26 april 2019 om 14:17:
Na in het najaar samen met mijn vrouw de cursus Klein Vaar Bewijs 1 te hebben gedaan en eind december beiden in 1x te zijn geslaagd voor het examen, hebben we begin dit jaar KVB 2 gedaan. Ook nu was de uitleg van de lesstof duidelijk en vlogen de avonden voorbij, vooral bij het navigatie gedeelte waren de aangereikte handvatten erg nuttig. Half april hebben we beiden examen gedaan met als resultaat 1 geslaagd en 1 net niet (maar met te weinig gedaan tussen de laatste les, begin maart, en het examen). Aan de lessen heeft het zakken zeker niet gelegen, aan het slagen wel! Voor iemand die meer wil dan alleen een lesboek kan ik de KVB cursussen 1 en 2 zeker aanbevelen.
Rene Rene uit Wanneperveen schreef op 20 april 2019 om 08:18:
Weer een interessante en gezellige cursus gevolgd bij vaarschool de Belter voor het vaarbewijs 2. De uitleg is goed, vooral de tips en de ezelsbruggetjes die uitgelegd worden door Rolf. Bedankt hier voor !!!
Corien Corien uit Giethoorn schreef op 18 april 2019 om 16:45:
6 cursusavonden vaarbewijs 1 bij Rolf Colenbrander gevolgd. De lessen waren zorgvuldig opgebouwd. Rolf is een zeer ervaren docent die met enthousiasme de cursus geeft.
Maria Maria uit Meppel schreef op 28 maart 2019 om 19:06:
Vandaag ook geslaagd voor het Klein Vaarbewijs II. Vooral de uitgebreide en goed opgebouwde navigatie lessen van Rolf zijn een super voorbereiding! Samen met de vele ezelsbruggetjes en een makkelijkere koersformule is ook de cursus KV2 bij vaarschool De Belter van harte aan te bevelen.
Kees van der Horst Kees van der Horst uit Zwolle schreef op 25 maart 2019 om 10:45:
Vorige week 14 maart 2019 heb ik KV 1 gehaald en 21 maart KV 2. Rolf, bedankt voor het opleiden en je vlotte en prettige manier van lesgeven.De vaarschool geeft goede uitleg hoe de voorrangsregels werken en benadrukt ook dat je flink wat feitenkennis moet opbouwen voor het examen. Met vriendelijke groet, Kees van der Horst
Erik Erik uit Sint- Jansklooster schreef op 21 maart 2019 om 13:24:
Gisteren geslaagd voor het klein vaarbewijs 1. Cursus bij vaarschool "De Belter" is aan te bevelen, duidelijke en deskundige uitleg van Rolf maakt het compleet.
Rob Rob uit Zwartsluis schreef op 8 maart 2019 om 15:28:
Vandaag examen gedaan voor vaarbewijs 1 en geslaagd. Dit is te danken aan de cursus die ik heb gevolgd. Deze was in een ontspannen sfeer en zeer zinvol, mede door de tips en de vragen die gesteld werden, waarop een duidelijk antwoord werd gegeven. Wat ook heeft meegeholpen waren de goede samenvattingen van de hoofdstukken.
Maria Maria uit Meppel schreef op 4 januari 2019 om 14:30:
Op 19 december heb ik het Klein Vaarbewijs I gehaald met het maximum van 80 punten! Deze score had ik niet gehaald zonder de plezierige en duidelijke uitleg van Rolf. Samen met de tips en ezelsbruggetjes is de cursus bij vaarschool De Belter van harte aan te bevelen. Nu op voor vaarbewijs II.
Monique Monique uit Ruinerwold schreef op 1 december 2018 om 14:52:
Vandaag geslaagd voor het klein vaarbewijs 1. Door de duidelijke uitleg van Rolf ben ik, zonder er veel meer tijd in te steken dan het voorbereiden voor de bijeenkomsten, er in 1x voor geslaagd. De bijeenkomsten zijn zinvol omdat je vragen kunt stellen maar ook leert van medecursisten. Als je overweegt je vaarbewijs te gaan halen, kan ik Vaarschool De Belter van harte aanbevelen!
Hillard Worst Hillard Worst uit Meppel schreef op 6 september 2018 om 14:15:
Gisteren geslaagd voor vaarbewijs 2. Dankzij de heldere uitleg van Rolf tijdens de cursusavonden was het navigeren een eitje. Het stampwerk moet je natuurlijk wel zelf doen. De cursus bij Rolf is absoluut een aanrader!!!!
Wya de Vries Wya de Vries uit Wijk bij Duurstede schreef op 23 augustus 2018 om 19:36:
Op 18 augustus examen gedaan voor mijn Vaarbewijs II en geslaagd met 44 punten! Met dank aan Rolf, voor het feit dat hij een extra cursus heeft ingelast, zodat wij nog les voor de vakantie konden krijgen. Met dank voor alle tips, trucs, aanwijzingen en oefeningen die hij gaf. Zonder deze lessen had ik het niet of met moeite kunnen halen. Bedankt nogmaals Rolf!
Eric Dorenbos Eric Dorenbos schreef op 18 augustus 2018 om 23:18:
Deze ochtend met zoon Harm-jan een hele leerzame 3 uur durende praktijk vaarles gehad op onze eigen Makma Admiraal sloep van Rolf Colenbrander van vaarschool ‘De Belter’. We hadden de boot al enige jaren maar wilden graag het aanlanden, vastleggen en weer wegvaren beter onder de knie krijgen. Ook zijn relevante vaarregels behandeld en had Rolf op ons verzoek wat materialen (lijnen en een pikhaak) voor ons aangeschaft. De sloep is nu beter uitgerust en we voelen ons dankzij de goede instructies, manouvreer oefeningen en de geleerde knopen een stuk zekerder. Deze praktijk vaarles hadden we eigenlijk al een paar jaar eerder moeten doen. Dank Rolf!
Roelof Meenderman Ex Roelof Meenderman Ex uit Dalfsen schreef op 26 juli 2018 om 16:39:
Een aantal weken geleden laatste avond KV2 gehad en daarna nog veel opgaven gemaakt. Vandaag examen gedaan en in een keer geslaagd, nog mooi voor de vakantie. Rolf weet ook KV2 op een leuke en enthousiaste manier te brengen.