Loading...
Recensies 2017-06-30T11:10:02+01:00

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.232.96.22 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
128 berichten.
Rob en Mirja Schuil Rob en Mirja Schuil uit Ommen schreef op 13 juli 2018 om 20:03:
Geweldige vaarles gehad op eigen boot. Dankzij Rolf gaan we met een vertrouwd gevoel onze vaarvakantie tegemoet!
Jacques Jacques uit Bilthoven schreef op 13 juli 2018 om 08:37:
Zeer instructieve vaarles afgerond. Alle belangrijke manoevres en situaties geoefend. Boot van Rolf leent zich uitstekend voor les. Rolf is bekwaam, rustig en geduldig. De locatie is perfect. Er is een haven met smalle en bredere doorgangen, steigers in overvloed en open water. In minder dan 2 uur voel je je een stuk zekerder. Een must voor iedere beginnende schipper.
Nico Groot Nico Groot uit Diever schreef op 12 mei 2018 om 15:12:
Vandaag praktijkvaarles gehad van Rolf. Een hele mooie afsluiting van een perfecte cursus kvb1 en kvb2 die ik samen met mijn echtgenote Frouke in oktober 2017 was begonnen. Allebei totaal geen ervaring op het water bij het starten van de cursus. Dus we gaan dit goed aanpakken was het plan, dankzij de heldere lessen en uitleg van Rolf met succes! En een ervaring rijker.
Emile Meijer Emile Meijer uit Steenwijk schreef op 18 april 2018 om 15:13:
Na het halen van KVB1 door naar KVB2 bij Rolf. Van de zes avonden hebben we vier avonden in de kaart gewerkt. Dit zijn de mooie avonden en de tijd vliegt dan om. Vandaag met vlag en wimpel geslaagd. Geen fouten op het navigeren, wederom met dank aan de heldere uitleg en mogelijkheden om af en toe even te sparren met de docent.
Wya de Vries Wya de Vries uit Wijk bij Duurstede schreef op 10 april 2018 om 19:24:
Op maandag 22 januari ben ik, samen met een vriendin van mij, gestart met de cursus Vaarbewijs I. T/m 12 maart zaten wij zwoegend en soms zwetend (kan mijn boot wel onder die brug door?) in de bank. Met veel plezier hebben wij de lessen gevolgd. We zijn geslaagd, mede dank zij de lessen en ons doorzettingsvermogen, want de stof is best pittig. En natuurlijk gaan wij op voor ons Vaarbewijs 2 bij Rolf Colenbrander van Vaarschool De Belter!
Dennis Blom Dennis Blom uit Zwolle schreef op 6 april 2018 om 18:09:
Vandaag 6 april dik geslaagd, mede door de duidelijke uitleg van Rolf Colenbrander!
Roelof Meenderman Roelof Meenderman uit Dalfsen schreef op 4 april 2018 om 17:31:
Paar weken geleden laatste cursusavond gehad en vandaag geslaagd voor mijn KV 1. Ondanks de droge stof weet Rolf het op een enthousiaste manier te brengen wat mij erg aansprak. Ik zou deze cursus van harte aanbevelen om het op een leuke en leerzame manier te halen.
Marianne Gerritsen- van Leeuwen Marianne Gerritsen- van Leeuwen uit Zwolle schreef op 3 april 2018 om 19:04:
In 7 avonden heeft Rolf Colenbrander ons op een zeer prettige en gestructureerde wijze, goed door de stof van KVB 1 heen geloodst. Met als resultaat dat ik nu geslaagd ben voor KVB 1. Ik heb mij inmiddels bij Rolf opgegeven voor de cursus KVB 2!
Piet de Boer Piet de Boer schreef op 6 februari 2018 om 14:06:
Afgelopen najaar cursus KVB 1 in Zwolle bij R. Colenbrander gevolgd en vandaag geslaagd. Een goede docent die op een gestructureerde wijze de lesstof heeft behandeld. De door hem gegeven voorbeelden maakten de lesstof levendig en gemakkelijker toegankelijk. Een aanbeveling om deze cursus bij hem te gaan volgen.
Emile Meijer Emile Meijer uit Steenwijk schreef op 6 februari 2018 om 13:36:
Na een aantal leerzame avonden, waarbij de leerstof goed behandeld is, met af en toe een onderbreking voor een passende anecdote of aanvullend videomateriaal over de stof, heb ik met een laatste stuk voorbereiding succesvol mijn Klein Vaarbewijs 1 gehaald. Naast het feit dat de cursus in het teken staat van het halen van het examen vind ik het fijn dat er ook aandacht is voor de praktijk. Dank aan Rolf!
Henk Doeven Henk Doeven uit Wapserveen schreef op 13 november 2017 om 19:49:
Ik ben donderdag 9 november 2017 geslaagd voor KVB1. Ik heb totaal geen ervaring met het varen van een boot(je) maar dankzij de inspirerende lessen van Rolf ben ik toch geslaagd. Leuk lesgegeven, daar waar nodig ondersteunend en soms ook (terecht) een beetje streng. Zeker aan te raden deze cursus, nogmaals bedankt voor de lessen .... groet Henk Doeven
Henny Kosse Henny Kosse uit Wijhe schreef op 2 oktober 2017 om 10:37:
Een praktijkles in september gevolgd met eigen boot. Eerst samen doorgenomen wat mijn wensen waren en deze netjes en duidelijk in de praktijk tot uitvoering gebracht. Ben nu een stuk zekerder. Echt een aanrader. Rolf bedankt voor de fijne les.
Roelf Roelf schreef op 29 juli 2017 om 12:32:
Met behulp van de cursussen KV1 en KV2 met gemak de examens gehaald, een perfecte voorbereiding op de examens. Een goede en heldere manier van uitleggen maakt het leerzame, maar ook plezierige cursussen.
Wietse Wietse schreef op 29 juni 2017 om 14:43:
Een aanrader! Een goede voorbereiding op de aanloop naar het examen vaarbewijs 2. De lessen zijn duidelijk. Rolf geeft handige 'tips en tricks'. Deze hebben mij hebben geholpen om te slagen voor mijn VB2
Ingrid en Lotte Ingrid en Lotte schreef op 29 juni 2017 om 14:41:
Mijn dochter en ik zijn gisteren (21 juli 2017) in één keer geslaagd voor ons Klein Vaarbewijs 1, mede dankzij de vaarcursus die we bij Rolf hebben gevolgd. Dat heeft ons enorm geholpen! Echt een aanrader!
Hans Westrik Hans Westrik schreef op 13 juni 2017 om 15:47:
Vanmiddag geslaagd voor KVB2 nadat ik vorig jaar 1 had gehaald. Beide cusussen met veel plezier bij Rolf gevolgd en met goed resultaat. Rolf bedankt voor je uitleg en leuke manier van cursus geven.
Cor-Jan Cor-Jan schreef op 13 juni 2017 om 15:47:
Na de cursus KVB1 ook KVB2 gevolgd bij De Belter. Deze training geeft veel toegevoegde waarde als voorbereiding op het examen maar ook op de praktijk doordat er veel met de kaart wordt geoefend.
Edgar Edgar schreef op 13 juni 2017 om 15:47:
Op 31-3 het examen kv1 met succes afgelegd met 68 punten. Rolf bedankt voor je duidelijke uitleg en tot op de praktijkvaarles.
Frans Lugtmeijer Frans Lugtmeijer schreef op 13 juni 2017 om 15:47:
Gistermiddag geslaagd voor vaarbewijs 1 met 64 punten. Bedankt voor de goede begeleiding in vorm van de cursus .
Cees Cees schreef op 13 juni 2017 om 15:46:
Gister Klein Vaarbewijs 1 gehaald in Zwolle met 71 punten!Dit mede door een goede basis met de cursus KV1 van Rolf. Vooral voor de inzicht vragen is de cursus heel nuttig, bij voorrang, betonning, waterpeil en manoeuvreren. Ook handig om alvast te wennen aan de manier van vraagstellen van VAMEX, die gebaseerd is op het toepassen van feitjes uit BPR en RPR en inzicht vragen. Er worden vooral situaties beschreven die niet in het boek of in de voorbeeld examens staan.Verder blijft het nodig om alle details van BPR en RPR uit het hoofd te leren, inclusief de bijlagen met de geluidsseinen en tekens (borden/lichten).We gaan nu voor KV2, ook met de cursus van Rolf!