Loading...
Recensies 2017-06-30T11:10:02+00:00

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.234.214.179 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
113 berichten.
Wietse Haveman Wietse Haveman schreef op 13 juni 2017 om 15:42:
Bedankt voor de gezellige maar vooral leerzame avonden. Ik heb de cursus eerst online gedaan maar was niet gemotiveerd genoeg, Dankzij deze 7 avonden met af en toe een lolletje in één keer geslaagd. Bedankt Rolf.
Hans Westrik Hans Westrik schreef op 13 juni 2017 om 15:42:
Na 7 avonden cursus kvb 1 en nog 2 -3 uur studie per week heb ik paar dagen na de laatste cursusavond examen gedaan en ben ruim geslaagd. De heldere uitleg van Rolf en met name de handige ezelsbruggetjes hebben mij veel leerwerk bespaard. Bedankt Rolf voor de leuke avonden.
Kees van Noort Kees van Noort schreef op 13 juni 2017 om 15:41:
Bij Rolf een gedeelte gevolgd voor Vaarbewijs 2 (Navigeren) In vier avonden veel geleerd. Prima cursus. Goede duidelijke uitleg.
Ger hoeksta Ger hoeksta schreef op 13 juni 2017 om 15:41:
leuke cursus, goede uitleg ,moeilijke vraagstelling over vooral het eerste hoofdstuk waarin de meeste punten te behalen zijn, zonder de cursus is het in mijn ogen moeilijk te halen . Bedankt Rolf
Rob Moonen Rob Moonen schreef op 13 juni 2017 om 15:41:
Afgelopen maanden cursus kv1 gedaan bij Rolf en vorige week examen gedaan. Geslaagd maar wel met de hakken over de sloot (58 pnt)Vond de vraagstelling bij de Vamex erg moeilijk en slecht aansluiten op die van het Anwb-handboek en cdrom.Maar zonder de cursus te volgen is het volgens mij niet of nauwelijks te doen. Ook is sinds oktober 2015 bij de vraagstelling over de praktijk van het varen de mogelijkheid toegevoegd dat meerdere oplossingen goed kunnen zijn. Dit maakt het met name voor deelnemers met weinig vaarervaring erg moeilijk.
Jörn Gortemaker Jörn Gortemaker schreef op 13 juni 2017 om 15:41:
In september/oktober heb ik een cursus gevolgd bij Rolf voor KV1, door het enthousiasme dat Rolf in de cursus stak en verhalen over de praktijk is de informatie beter blijven hangen dit heeft mij geholpen te slagen in het examen, bedankt Rolf en mede cursisten voor de gezellige en informatieve avonden 😉MvG Jorn
Gerrit de Boer Gerrit de Boer schreef op 13 juni 2017 om 15:40:
Gisteren een praktijkvaarles gehad van Rolf. Ik was al in het bezit van Kleinvaarbewijs I en II, maar beheerste alleen de theorie. Tijdens de privéles werd er goed naar mijn eigen doelstellingen geluisterd en werd gezamenlijk de les met de te oefenen onderdelen doorgesproken. Die flexibiliteit en gerichtheid op mijn wensen en behoeftes sprak mij zeer aan. We hebben vervolgens oefeningen gedaan en tussendoor heb ik veel tips gekrgen. De rustige en duidelijke manier van uitleggen in combinatie met de mooie boot en de schitterende omgeving, maakten het tot een zeer succesvolle avond. Ik heb mijn leerdoelen ruimschoots gehaald en kan een dergelijke les aan iedereen aanbevelen! Rolf, langs deze weg nogmaals bedankt!
Sebastiaan Dam Sebastiaan Dam schreef op 13 juni 2017 om 15:40:
Heb de cursus vaarbewijs deel 1 en 2 bij Rolf gevolgd. Hij heeft erg veel kennis van zaken en zeer goede didactische vaardigheden. Hij is rustig en graag bereid het nog eens uit te leggen als het nog niet duidelijk is. Hij weet snel een veilige leeromgeving te creëren. Omdat hij al zo lang les geeft kan hij ook putten uit een eindeloze bron van ervaring en anekdotes, dat maakt de lessen met soms droge stof toch elke keer erg leuk. Ik heb tevens een praktijkvaarles gevolgd. Terwijl ik nog nooit zelf heb gevaren liet hij me toch achter het roer van zijn nieuwe boot kruipen... Maar ook daar voelde het alsof ik daar meer stress onder had dan hijzelf.. Erg rustig in het aangeven van aanwijzingen, heel relaxt als er een manoeuvre niet goed gaat en graag bereid nog eens die manoeuvre te laten doen die niet helemaal goed ging. Dus voor zowel op land als op het water een hele prettige leermeester!
r de jong r de jong schreef op 13 juni 2017 om 15:40:
Wij hebben begin 2015 cursus vb1 gevolgd we hebben hier veel aan gehad. Maar we hadden veel ingewikkelde inzicht vragen. 1ste x gezakt 2de xgeslaagd.Rolf bedankt.
Frank Frank schreef op 13 juni 2017 om 15:40:
goede cursus, veel aan gehad en zonder zou ik niet zo snel geslaagd zijn!
Dion Dion schreef op 13 juni 2017 om 15:37:
Super cursus, duidelijke uitleg in 1 keer geslaagd
Jackelien de Jong Jackelien de Jong schreef op 13 juni 2017 om 15:37:
Begin 2015 de cursus KV1 gevolgd bij Rolf. De stof wordt goed behandeld en uitgelegd. Voor mij werd het op deze manier een stuk duidelijker dan alleen uit een boek te leren!! En vandaag dan ook in 1 keer geslaagd!!!! Dank je wel Rolf!
Herald Vos Herald Vos schreef op 13 juni 2017 om 15:37:
Vandaag in 1x geslaagd voor vaarbewijs 1, de 7 curcus avonden gevolgd en hier mede door toch geslaagd, zonder was het niet gelukt. Alle stof super behandeld, wel heb ik alle 20 vaar examens gemaakt van de ANWB oefen cd (mischien tip voor volgende groep) toch worden er veel stellingen gevraagd op het examen! Bedankt Rolf
Nico Gooijer Nico Gooijer schreef op 13 juni 2017 om 15:36:
Ik heb de cursus voor het kleine vaarbewijs gevolgd en over anderhalf uur heb ik voor de eerste keer examen. Ik heb er goede hoop in door de cursus die ik heb gevolgd bij vaarschool de Belter die word gegeven door een enthousiaste en vrolijke cursusleider, dank hier voor. Groeten Nico Gooijer
Dirk-Jan van Unen Dirk-Jan van Unen schreef op 13 juni 2017 om 15:36:
Mede dankzij de cursus is het gelukt om vandaag in 1 keer mijn vaarbewijs I te halen. Een heldere uitleg in een goed te volgen tempo, prima scheiding van hoofd- en bijzaken, oefeningen, praktische tips .... kortom een echte aanrader!
Jan Jan schreef op 13 juni 2017 om 15:36:
Dankzij de praktische cursus en goede uitleg van Rolf mijn Vaarbewijs I in 1 keer gehaald. In de lessen worden veel praktijkvoorbeelden besproken en toegelicht. Tevens is er alle tijd voor vragen die rustig uitgelegd worden door Rolf. Op een plezierige wijze wordt je naar het examen geleid, op het examen moet je echt de vragen goed lezen!
Gerard Brouwer Gerard Brouwer schreef op 13 juni 2017 om 15:36:
Begin 2015, aansluitend aan VB1, ook de cursus VB2 bij Rolf gevolgd en dankzij de duidelijke uitleg en praktische aanwijzingen ook dit keer in een keer geslaagd! Vaarschool de Belter wordt ook door mij van harte aanbevolen om de cursussen met plezier te volgen en met goed resultaat af te sluiten.
Johan Ebbink Johan Ebbink schreef op 13 juni 2017 om 15:35:
Evenals Chiel de cursus begin 2015 gevolgd en met hooguit 2 uur thuisstudie het examen gehaald. Rolf nogmaals bedankt voor de goede en duidelijke instructie.
Chiel Bolscher Chiel Bolscher schreef op 13 juni 2017 om 15:35:
Begin 2015 na een pauze van 3 jaar begonnen met vaarbewijs 2 en met succes afgerond. Mede door de praktische wijze van lesgeven door Rolf Colenbrander. Dit in combinatie met een stukje zelfstudie is het goed te doen. Vaarschool de Belter is het begin naar een leven lang vaarplezier.
Harry van der Wal Harry van der Wal schreef op 13 juni 2017 om 15:35:
In januari/februari 2015 vaarbewijs 2 cursus gevolgd bij De Belter en met succes afgerond. Rolf Colenbrander was als vanouds op dreef (VB 1 ook bij hem gevolgd) en wist de groep op overtuigende en zeer plezierige manier bij de hand te nemen en wist dmv voldoende praktische oefeningen en tips ons de nodige kennis bij te brengen. Vaarschool De Belter wordt door mij van harte aanbevolen voor een ieder die VB1 en of VB2 wenst te halen!