Loading...
Recensies 2017-06-30T11:10:02+01:00

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.232.96.22 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
128 berichten.
Jörn Gortemaker Jörn Gortemaker schreef op 13 juni 2017 om 15:41:
In september/oktober heb ik een cursus gevolgd bij Rolf voor KV1, door het enthousiasme dat Rolf in de cursus stak en verhalen over de praktijk is de informatie beter blijven hangen dit heeft mij geholpen te slagen in het examen, bedankt Rolf en mede cursisten voor de gezellige en informatieve avonden 😉MvG Jorn
Gerrit de Boer Gerrit de Boer schreef op 13 juni 2017 om 15:40:
Gisteren een praktijkvaarles gehad van Rolf. Ik was al in het bezit van Kleinvaarbewijs I en II, maar beheerste alleen de theorie. Tijdens de privéles werd er goed naar mijn eigen doelstellingen geluisterd en werd gezamenlijk de les met de te oefenen onderdelen doorgesproken. Die flexibiliteit en gerichtheid op mijn wensen en behoeftes sprak mij zeer aan. We hebben vervolgens oefeningen gedaan en tussendoor heb ik veel tips gekrgen. De rustige en duidelijke manier van uitleggen in combinatie met de mooie boot en de schitterende omgeving, maakten het tot een zeer succesvolle avond. Ik heb mijn leerdoelen ruimschoots gehaald en kan een dergelijke les aan iedereen aanbevelen! Rolf, langs deze weg nogmaals bedankt!
Sebastiaan Dam Sebastiaan Dam schreef op 13 juni 2017 om 15:40:
Heb de cursus vaarbewijs deel 1 en 2 bij Rolf gevolgd. Hij heeft erg veel kennis van zaken en zeer goede didactische vaardigheden. Hij is rustig en graag bereid het nog eens uit te leggen als het nog niet duidelijk is. Hij weet snel een veilige leeromgeving te creëren. Omdat hij al zo lang les geeft kan hij ook putten uit een eindeloze bron van ervaring en anekdotes, dat maakt de lessen met soms droge stof toch elke keer erg leuk. Ik heb tevens een praktijkvaarles gevolgd. Terwijl ik nog nooit zelf heb gevaren liet hij me toch achter het roer van zijn nieuwe boot kruipen... Maar ook daar voelde het alsof ik daar meer stress onder had dan hijzelf.. Erg rustig in het aangeven van aanwijzingen, heel relaxt als er een manoeuvre niet goed gaat en graag bereid nog eens die manoeuvre te laten doen die niet helemaal goed ging. Dus voor zowel op land als op het water een hele prettige leermeester!
r de jong r de jong schreef op 13 juni 2017 om 15:40:
Wij hebben begin 2015 cursus vb1 gevolgd we hebben hier veel aan gehad. Maar we hadden veel ingewikkelde inzicht vragen. 1ste x gezakt 2de xgeslaagd.Rolf bedankt.
Frank Frank schreef op 13 juni 2017 om 15:40:
goede cursus, veel aan gehad en zonder zou ik niet zo snel geslaagd zijn!
Dion Dion schreef op 13 juni 2017 om 15:37:
Super cursus, duidelijke uitleg in 1 keer geslaagd
Jackelien de Jong Jackelien de Jong schreef op 13 juni 2017 om 15:37:
Begin 2015 de cursus KV1 gevolgd bij Rolf. De stof wordt goed behandeld en uitgelegd. Voor mij werd het op deze manier een stuk duidelijker dan alleen uit een boek te leren!! En vandaag dan ook in 1 keer geslaagd!!!! Dank je wel Rolf!
Herald Vos Herald Vos schreef op 13 juni 2017 om 15:37:
Vandaag in 1x geslaagd voor vaarbewijs 1, de 7 curcus avonden gevolgd en hier mede door toch geslaagd, zonder was het niet gelukt. Alle stof super behandeld, wel heb ik alle 20 vaar examens gemaakt van de ANWB oefen cd (mischien tip voor volgende groep) toch worden er veel stellingen gevraagd op het examen! Bedankt Rolf
Nico Gooijer Nico Gooijer schreef op 13 juni 2017 om 15:36:
Ik heb de cursus voor het kleine vaarbewijs gevolgd en over anderhalf uur heb ik voor de eerste keer examen. Ik heb er goede hoop in door de cursus die ik heb gevolgd bij vaarschool de Belter die word gegeven door een enthousiaste en vrolijke cursusleider, dank hier voor. Groeten Nico Gooijer
Dirk-Jan van Unen Dirk-Jan van Unen schreef op 13 juni 2017 om 15:36:
Mede dankzij de cursus is het gelukt om vandaag in 1 keer mijn vaarbewijs I te halen. Een heldere uitleg in een goed te volgen tempo, prima scheiding van hoofd- en bijzaken, oefeningen, praktische tips .... kortom een echte aanrader!
Jan Jan schreef op 13 juni 2017 om 15:36:
Dankzij de praktische cursus en goede uitleg van Rolf mijn Vaarbewijs I in 1 keer gehaald. In de lessen worden veel praktijkvoorbeelden besproken en toegelicht. Tevens is er alle tijd voor vragen die rustig uitgelegd worden door Rolf. Op een plezierige wijze wordt je naar het examen geleid, op het examen moet je echt de vragen goed lezen!
Gerard Brouwer Gerard Brouwer schreef op 13 juni 2017 om 15:36:
Begin 2015, aansluitend aan VB1, ook de cursus VB2 bij Rolf gevolgd en dankzij de duidelijke uitleg en praktische aanwijzingen ook dit keer in een keer geslaagd! Vaarschool de Belter wordt ook door mij van harte aanbevolen om de cursussen met plezier te volgen en met goed resultaat af te sluiten.
Johan Ebbink Johan Ebbink schreef op 13 juni 2017 om 15:35:
Evenals Chiel de cursus begin 2015 gevolgd en met hooguit 2 uur thuisstudie het examen gehaald. Rolf nogmaals bedankt voor de goede en duidelijke instructie.
Chiel Bolscher Chiel Bolscher schreef op 13 juni 2017 om 15:35:
Begin 2015 na een pauze van 3 jaar begonnen met vaarbewijs 2 en met succes afgerond. Mede door de praktische wijze van lesgeven door Rolf Colenbrander. Dit in combinatie met een stukje zelfstudie is het goed te doen. Vaarschool de Belter is het begin naar een leven lang vaarplezier.
Harry van der Wal Harry van der Wal schreef op 13 juni 2017 om 15:35:
In januari/februari 2015 vaarbewijs 2 cursus gevolgd bij De Belter en met succes afgerond. Rolf Colenbrander was als vanouds op dreef (VB 1 ook bij hem gevolgd) en wist de groep op overtuigende en zeer plezierige manier bij de hand te nemen en wist dmv voldoende praktische oefeningen en tips ons de nodige kennis bij te brengen. Vaarschool De Belter wordt door mij van harte aanbevolen voor een ieder die VB1 en of VB2 wenst te halen!
Dick Roelofs Dick Roelofs schreef op 13 juni 2017 om 15:35:
De cursus Vaarbewijs 2 gevolgd welke werd gegeven door cursusleider Rolf Colenbrander. De cursus van vijf avonden behandelde in grote lijnen de hoofdstukken 6 t/m 8 van het ANWB handboek Vaarbewijs. In tegenstelling tot hetgeen in het boek staat vermeld geeft Rolf een duidelijke uitleg, wat een verademing is tot datgene wat in het boek staat vermeld. Duidelijk en voor een ieder te begrijpen vanaf avond 1 t/m 5, waarbij uitwerking van opgaven zowel klasikaal als thuis zijn opgenomen. Nu nog het examen.
Jan Roelof Jan Roelof schreef op 13 juni 2017 om 15:34:
Rolf bedankt voor de uitgebreide uitleg. Hierdoor is de stof van vooral KV2 veel duidelijker geworden. Zie het examen over paar weken met vertrouwen tegemoet.
Bertri Roeten Bertri Roeten schreef op 13 juni 2017 om 15:34:
bij deze wil ik iedereen deze curcus aanbevelen.goede uitleg Rolf bedankt tip beter uit het boek leren dan de cd gebruiken vragen worden op het examen anders gesteld m.v.g. b.roeten
Gerard Brouwer Gerard Brouwer schreef op 13 juni 2017 om 15:34:
Ondanks het feit dat ik al 35 jaar watersport ervaring heb is het volgen van de cursus zeer waardevol gebleken. Je kunt het vergelijken met opnieuw rijexamen doen. De heldere en duidelijke uitleg van Rolf tijdens de cursus eind 2014 heeft bij gedragen aan het feit dat ik in een keer geslaagd ben. Nu bij Rolf vol vertrouwen begonnen aan VB2.
Harma Wolbers Harma Wolbers schreef op 13 juni 2017 om 15:34:
Cursus gedaan in okt tm 8 dec , ben blij dat ik de cursus gedaan heb want dan blijft er toch veel meer hangen , ben de eerste keer gezakt op een puntje na , maar ja Ralf had ook wel gezegd goed de vragen lezen !!, maar de tweede keer geslaagd !!,