Loading...
Recensies 2017-06-30T11:10:02+00:00

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 18.232.51.69 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
117 berichten.
Gerard Brouwer Gerard Brouwer schreef op 13 juni 2017 om 15:36:
Begin 2015, aansluitend aan VB1, ook de cursus VB2 bij Rolf gevolgd en dankzij de duidelijke uitleg en praktische aanwijzingen ook dit keer in een keer geslaagd! Vaarschool de Belter wordt ook door mij van harte aanbevolen om de cursussen met plezier te volgen en met goed resultaat af te sluiten.
Johan Ebbink Johan Ebbink schreef op 13 juni 2017 om 15:35:
Evenals Chiel de cursus begin 2015 gevolgd en met hooguit 2 uur thuisstudie het examen gehaald. Rolf nogmaals bedankt voor de goede en duidelijke instructie.
Chiel Bolscher Chiel Bolscher schreef op 13 juni 2017 om 15:35:
Begin 2015 na een pauze van 3 jaar begonnen met vaarbewijs 2 en met succes afgerond. Mede door de praktische wijze van lesgeven door Rolf Colenbrander. Dit in combinatie met een stukje zelfstudie is het goed te doen. Vaarschool de Belter is het begin naar een leven lang vaarplezier.
Harry van der Wal Harry van der Wal schreef op 13 juni 2017 om 15:35:
In januari/februari 2015 vaarbewijs 2 cursus gevolgd bij De Belter en met succes afgerond. Rolf Colenbrander was als vanouds op dreef (VB 1 ook bij hem gevolgd) en wist de groep op overtuigende en zeer plezierige manier bij de hand te nemen en wist dmv voldoende praktische oefeningen en tips ons de nodige kennis bij te brengen. Vaarschool De Belter wordt door mij van harte aanbevolen voor een ieder die VB1 en of VB2 wenst te halen!
Dick Roelofs Dick Roelofs schreef op 13 juni 2017 om 15:35:
De cursus Vaarbewijs 2 gevolgd welke werd gegeven door cursusleider Rolf Colenbrander. De cursus van vijf avonden behandelde in grote lijnen de hoofdstukken 6 t/m 8 van het ANWB handboek Vaarbewijs. In tegenstelling tot hetgeen in het boek staat vermeld geeft Rolf een duidelijke uitleg, wat een verademing is tot datgene wat in het boek staat vermeld. Duidelijk en voor een ieder te begrijpen vanaf avond 1 t/m 5, waarbij uitwerking van opgaven zowel klasikaal als thuis zijn opgenomen. Nu nog het examen.
Jan Roelof Jan Roelof schreef op 13 juni 2017 om 15:34:
Rolf bedankt voor de uitgebreide uitleg. Hierdoor is de stof van vooral KV2 veel duidelijker geworden. Zie het examen over paar weken met vertrouwen tegemoet.
Bertri Roeten Bertri Roeten schreef op 13 juni 2017 om 15:34:
bij deze wil ik iedereen deze curcus aanbevelen.goede uitleg Rolf bedankt tip beter uit het boek leren dan de cd gebruiken vragen worden op het examen anders gesteld m.v.g. b.roeten
Gerard Brouwer Gerard Brouwer schreef op 13 juni 2017 om 15:34:
Ondanks het feit dat ik al 35 jaar watersport ervaring heb is het volgen van de cursus zeer waardevol gebleken. Je kunt het vergelijken met opnieuw rijexamen doen. De heldere en duidelijke uitleg van Rolf tijdens de cursus eind 2014 heeft bij gedragen aan het feit dat ik in een keer geslaagd ben. Nu bij Rolf vol vertrouwen begonnen aan VB2.
Harma Wolbers Harma Wolbers schreef op 13 juni 2017 om 15:34:
Cursus gedaan in okt tm 8 dec , ben blij dat ik de cursus gedaan heb want dan blijft er toch veel meer hangen , ben de eerste keer gezakt op een puntje na , maar ja Ralf had ook wel gezegd goed de vragen lezen !!, maar de tweede keer geslaagd !!,
Johan Ebbink Johan Ebbink schreef op 13 juni 2017 om 15:33:
Rolf bedankt voor de goede en duidelijke uitleg tijdens de cursusavonden, het examen was mede daardoor een piece of cake. Ik zie je de volgende maand tijdens de cursus KV2.
Jan Koppers Jan Koppers schreef op 13 juni 2017 om 15:33:
In november / december 2014 de cursus klein vaarbewijs 1 gevolgd bij Rolf en dankzij de duidelijke uitleg en de vele ezelsbruggetjes is het voor mij allemaal een stuk duidelijker geworden. Het fijne is dat Rolf alles net zo lang uitlegt tot iedereen het begrijpt, alle tijd voor je neemt, en zijn best doet het voor iedereen zo duidelijk mogelijk te maken. Nogmaals bedankt voor de enthousiaste uitleg.
Erna Erna schreef op 13 juni 2017 om 15:33:
Prima uitleg waardoor het leren van de stof een stuk duidelijker word.
Paul Smilde en Wiecher Horzelenberg Paul Smilde en Wiecher Horzelenberg schreef op 13 juni 2017 om 15:33:
We hebben dit najaar een goede cursus gehad bij Rolf. We gaan met vertrouwen het examen tegemoet!
Eddy de Ruiter Eddy de Ruiter schreef op 13 juni 2017 om 15:32:
Ondanks dat het examen behoorlijk pittig was toch in 1 keer geslaagd! dat was me met zo'n online cursus niet gelukt.Mede-cursisten succes gewenst met het examen ennuh......er zitten idd een paar 'sneaky bastard vragen' tussen. Rolf bedankt en succes met je vaarschool. Hartelijke groet Eddy
De Loods De Loods schreef op 13 juni 2017 om 15:32:
Afgelopen voorjaar heeft Rolf bij ons op locatie( de loods eten en drinken) de cursus kv1 gegeven. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Er heerst een gemoedelijke sfeer tijdens de cursus en de nodige dosis humor van Rolf maakt de toch lastige stof luchtiger en begrijpelijker. Graag willen we dit najaar Rolf weer uitnodigen de cursus bij ons te geven. Wij hebben er zin in. U toch ook? Reageer snel want vol = vol.
Nieko Dijkstra Nieko Dijkstra schreef op 13 juni 2017 om 15:32:
Rolf Colenbrander heeft op geheel eigen wijze en met veel creativiteit invulling gegeven aan diverse trainingsdagen voor het Drentse Brug- en Sluispersoneel. Deelnemers met veel en weinig ervaring zijn zonder meer allemaal aan hun trekken gekomen en zijn zonder uitzondering erg tevreden over de opgedane kennis. Door een combinatie van theorie en praktijk heeft Rolf gezorgd voor een groot rendement en een prima balans tussen het plaatje en het praatje. Rolf heeft +/- 80 deelnemers voor ons getraind. In dit traject werd samengewerkt door de gemeente Emmen, Emco, Alescon en de provincie Drenthe.Mocht u als vaargast de Drenste vaarwegen bevaren dan zult u ongetwijfeld de resultaten van deze training bemerken. Mede door de inzet van Rolf Colenbrander zijn onze bedienaren nog betere ambassadeurs geworden voor onze prachtige vaarprovincie! Wordt zeker vervolgt!
Annelous Govaert Annelous Govaert schreef op 13 juni 2017 om 15:31:
Na 7 avonden cursus en wat zelfstudie in 1 keer het VB1 gehaald! Rolf legt enthousiast en duidelijk uit en geeft veel ezelsbruggetjes waardoor de soms toch wel saaie taaie stof gemakkelijker blijft hangen!Ook een praktijkvaarles gedaan om het manoeuvreren in de praktijk aan te leren en te ervaren. Aanrader!!
Sophia Lantinga Sophia Lantinga schreef op 13 juni 2017 om 15:31:
Deze winter nuttige lessen in Wanneperveen gevolgd. Zonder veel vaarervaring zeker een aanrader omdat er veel inzichtvragen zijn. Tijdens de lessen veel tips en ezelsbruggetjes gekregen. Nu nog "even" leren en examen doen....
Peter Wessels Peter Wessels schreef op 13 juni 2017 om 15:31:
De lessen in wanneperveen gevolgd. Lekker kort en bondig verteld door Rolf Colebrander. Inmiddels examen gedaan en 75 punten van de 80. De lessen zijn een aanrader !!
Saskia en Martine Saskia en Martine schreef op 13 juni 2017 om 15:30:
Ook wij hebben trouw de cursus bij Rolf gevolgd. Veel informatie en aan de hand van voorbeelden een beter beeld gekregen hoe te handelen. Deze stok achter de deur hadden wij zeker nodig, want alleen uit het boek informatie halen is pittig als je weinig praktijkervaring hebt. Eveneens bleef het pittig, want examenvragen zijn erg op de praktijk en inzicht gericht. Theorie gedeelte hadden we aardig onder de knie, maar dit mocht niet voldoende zijn. Beiden gezakt helaas. Volgende keer beter.