Loading...
Recensies 2017-06-30T11:10:02+01:00

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.232.96.22 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
128 berichten.
Cees Bonnema en Sylvia Heida Cees Bonnema en Sylvia Heida schreef op 13 juni 2017 om 15:28:
Ik beb enige tijd geleden, samen met mijn vriendin, bij Rolf Colenbrander ons vaarbewijs 1 gehaald. We waren onderdeel van een gezellige en zeer gemotiveerde groep. Buiten de aantrekkelijke en informatieve lessen was er veel contact met andere booteigenaren vooral over de praktijkervaringen. Mijn vriendin en ik zijn beide de eerste keer geslaagd. De door Rolf gegeven cursus is zeer aan te bevelen, zeker als je in een betrekkelijk korte tijd wilt slagen. Door de prettige ervaringen meegenomen uit de eerste cursus heb ik besloten het jaar daarop te gaan voor vaarbewijs 2. Deze cursus gaat dieper op de materie in en ook koersberekening etc. komt aan de orde. Ook hier de eerste keer voor geslaagd. Kan nu ook met de boot naar het buitenland. Buiten Nederland worden de nodige eisen gesteld aan het varen met snelle boten. Vaarbewijs 2 dekt de meest gestelde buitenlandse eisen. gaat u voor deze cursus veel plezier en een bijna 100 procent kans op slagen.
Peter Meijer Peter Meijer schreef op 13 juni 2017 om 15:27:
Vaarbewijs I en II gevolgd bij Rolf. Rolf kan erg enthousiast en duidelijk zijn verhaal overbrengen. Voor mij vele malen leuker en interessanter dan alleen uit een boek leren. De lessen heb ik gevolgd op verschillende locaties maar altijd in een gezellige sfeer. Niet onbelangrijk! Een aanrader voor iedereen die zich er moeilijk toe kan zetten om de boeken weer in te duiken. Je zult wel moeten, maar op deze manier is het makkelijker, leuker en dus beter vol te houden. Als afsluiter ook nog een praktijkles manoeuvreren. Een must voor iedere beginnende watersporter!! Gr Peter M.
Albert Mussche Albert Mussche schreef op 13 juni 2017 om 15:27:
vaarbewijs1 cursus gevolgd bij Rolf, prima les gehad, helder en duidelijk, beslist geen saaie avonden. Ook een praktijk les gehad. ( zouden ze verplicht moeten stellen, zo leerzaam).Met als gevolg in de eerste keer geslaagd. Mijn visie is, kom naar de cursus, luister goed, en maak je huiswerk, en 99 procent kans dat je slaagt. Voor de twijfelaar, gewoon doen.
Harry van der Wal Harry van der Wal schreef op 13 juni 2017 om 15:27:
Prima ondersteuning gehad van Rolf voor KV1, duidelijke en heldere uitleg over de materie met als resultaat in 1x keer geslaagd. Van harte aan te bevelen voor een ieder die van plan is zijn vaarbewijs te halen. Ingestuurd door: Harry van der Wal
Corine Corine schreef op 13 juni 2017 om 15:27:
Bij Rolf cursus Vaarbewijs 1 gevolgd en praktijk vaarles gehad. Beiden waren zeer leerzaam en leuk om te volgen. Rolf is een uitstekend docent en hanteert een gevarieerde lesvorm. Boeiend van boei tot boot!
Dick Roelofs Dick Roelofs schreef op 13 juni 2017 om 15:26:
Via het ROC Twente vaarbewijs 1 cursus met als docent Rolf Colenbrander gevolgd in Rijssen in najaar 2012, prettige cursus met goede uitleg via slide,s met beamer, Vele nuttige tips. In Januari 2013 vaarbewijs gehaald. Vervolgens vaarbewijs II cursus in Meppel gevolgd. Jammer dat de groep zeer klein was. Rolf kon hierdoor echter wel meer uitleg en aandacht geven. Binnenkort examen aanvragen voor II.
John Brinks John Brinks schreef op 13 juni 2017 om 15:26:
Hallo, Ben vorig jaar oktober gestart met de cursus Klein Vaarbewijs 1,die werd gehouden in Rijssen. We hadden een grote,maar wel leerzame groep.De lessen die werden verzorgd door R.Kolenbrander waren dan ook zeer informatief en goed begrijpend voor iedereen.Er werd ruimschoots de gelegeheid gegeven om onduidelijkheden aan het licht te brengen,zodat je niet achter de feiten aanloopt. Totaal duurde het 7 avonden,maar die vlogen voorbij. Heb dan ook met alle tevredenheid het KV1 pasje binnengehaald. Tijdens 1 van de laatste lessen werd door de heer Kolenbrander de gelegenheid geboden om een keer een praktijk les te volgen,voor degenen die nog niet of nauwelijks vaar-ervaring hebben.Dit heb ik dan ook gedaan samen met 2 andere cursisten,en ook dat was een succes.Op deze manier leer je toch een beetje de kneepjes van het insturen,het aanmeren en tal van andere technieken om je controle over de boot te beheersen. Kortom,een aanrader voor iedereen die een vaarbewijs wil halen. Mvg John Brinks
Chris Visser Chris Visser schreef op 13 juni 2017 om 15:24:
Samen met mijn zoon heb ik in het voorjaar 2013 deelgenomen aan KV1. Aansluitend hebben wij KV2 gedaan. En, jawel, zowel mijn zoon van 16 als ik zijn allebei in 1 x geslaagd. Rolf als docent geeft duidelijke uitleg en geeft gouden tips en formules. Zonder dat zouden we het zeker niet gered hebben. Bedankt Rolf!