14 januari 2023: dagcursus KV 1 bij Beulaeke Haven, Wanneperveen

Op zaterdag 14 januari geef ik weer een dagcursus voor het Klein Vaarbewijs 1 op onze vaste locatie, het leslokaal achter het havenkantoor op Beulaeke Haven, in Wanneperveen.

Tijdens deze dag behandel ik zo’n 60 á 70 % van de examenstof, en dan met name de lastige onderwerpen. Denk daarbij o.a. aan de voorrangsregels, verlichting van schepen, betonning, manoeuvreren en het berekenen van de speling onder de brug.

Met deze cursusdag legt u een goede basis voor het examen. En wil je je zo optimaal mogelijk voorbereiden op het examen, dan kun je na deze dagcursus de online video-cursus aanschaffen. Hierin wordt in 11 video’s zo’n beetje álle examenstof behandeld. Die 11 video’s zijn gedurende een half jaar net zo vaak te bekijken als je wilt. Zo kun je, na de dagcursus, de stof mooi nog eens op je gemak doornemen. Heb je de dagcursus bij ons gevolgd, en bestel je binnen 14 dagen de online cursus, dan krijg je een korting van € 40,- op de aanschafprijs. Veel beter kun je je niet voorbereiden op het examen!

Hebt u geen vaarbewijs nodig, maar wilt u wel wat meer weten over de onderwerpen die ik hierboven noemde, dan is deze dagcursus ook zeker een aanrader. Daarnaast is het gewoon een leuke, gevarieerde dag, waarin je met een aantal andere watersporters op een ontspannen manier bezig gaat met een aantal interessante onderwerpen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een cursus op een door u gekozen locatie te verzorgen. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie