dagcursus KV 1

Cursus Klein Vaarbewijs 1

Wilt je je voorbereiden op het examen voor het KV 1, dan heb je bij ons de keuze uit een online video-cursus, of een live cursus.

Ik heb van 1991 tot begin 2020 avondcursussen en dagcursussen gegeven voor het KV 1, maar de belangstelling voor deze live-cursussen is na de corona-pandemie wel wat teruggelopen. En die geluiden hoor ik ook bij collega-opleiders.
Wat betreft de avondcursus: het blijkt voor veel mensen heel lastig om gedurende 5 weken achter elkaar een vaste avond vrij te plannen. De één kan niet op de dinsdag, de ander niet op de woensdag, weer een ander heeft wisselende avonddiensten, enz. Daarnaast vinden veel mensen 5 avonden domweg te veel. En dan is een dagcursus een mooi alternatief.

Dagcursus bij je thuis, of op een door jou gekozen locatie

Wil je met een groepje mensen de dagcursus volgen, dan kan ik de cursus bij je thuis (of op een andere, door jou gekozen locatie) geven. Die groep hoeft niet groot te zijn. De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en mijn reistijd. En de keuze voor een bepaalde dag of datum is bespreekbaar, het kan bijv. ook door de week. Of we maken er 2 halve dagen van, of drie avonden, wat jij wilt. Neem bij interesse even contact met ons op, in overleg vinden we ongetwijfeld een geschikte datum voor een interessante prijs.

Dagcursus in ons leslokaal 

In januari ga ik de dagcursus weer op onze eigen cursuslocatie geven.
Het cursusgeld bedraagt dan € 169,- per persoon. Bij dit bedrag zijn koffie en thee gedurende de hele dag, én een goed verzorgde lunch inbegrepen. 

Online video-cursus

Volg je liever de cursus achter je laptop, dan heb ik een prima alternatief, en dat is de online video-cursus.
De ‘oude’ avond-cursus heb ik helemaal bijgewerkt en uitgebreid. Vervolgens ben ik deze gaan geven, waarbij de lessen zijn opgenomen. De opnames zijn verwerkt in 11 video’s van gemiddeld een half uur. Je krijgt feitelijk privé-les, maar dan ‘ingeblikt’. In deze 11 video’s wordt zo’n beetje álle examenstof uitgebreid behandeld. Die video’s zijn gedurende een half jaar net zo vaak te bekijken als je wilt. En zak je onverhoopt binnen de looptijd van de cursus, dan verleng ik de cursus nog een keer met 3 maanden. Gratis!

Niet vaarbewijsplichtig, maar je wilt wel meer kennis hebben

Heb je geen vaarbewijs nodig, maar wil je wel wat meer weten over het ‘reilen en zeilen’ op het water, dan is onze dagcursus of online video-cursus zeker een aanrader. Steeds meer watersporters die niet vaarbewijsplichting zijn, kiezen voor één van deze cursussen. Je zit daarna ongetwijfeld een stuk relaxter in je boot!

 

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie