Cursus aanbod Klein Vaarbewijs

Online video-cursus
Klein Vaarbewijs 1

De cursus bestaat uit 11 video-lessen. De lessen worden op een duidelijke en begrijpelijke manier gegeven door een ervaren vaarinstructeur, alsof je een live cursus volgt. Je hebt toegang tot de cursus totdat je bent geslaagd!

€ 89,-

Dag-cursus
Klein Vaarbewijs 1

Heb je liever een live-cursus? In deze cursus worden de ‘lastige onderwerpen’ behandeld. Ik geef de cursus op een door u gekozen locatie.

buitenboord motor of binnenboord motor

Online video-cursus
Klein Vaarbewijs 2

Binnenkort klaar, we leggen de laatste hand aan de cursus:

De cursus bestaat uit 19 video-lessen. De lessen worden op een duidelijke en begrijpelijke manier gegeven door een ervaren vaarinstructeur, alsof je een live cursus volgt. Je hebt toegang tot de cursus totdat je bent geslaagd!

€ 89,-

Dag-cursus
Klein Vaarbewijs 2

In deze cursusdag wordt het grootste en lastigste onderwerp behandeld, ‘Navigeren’. Uitbreiding mogelijk met ‘Het getij’. Ik geef de cursus op een door u gekozen locatie.

Vaarles

Wilt u uw vaardigheden op het water vergroten? Na een vaarles stapt u met meer zelfvertrouwen in uw boot. Les in uw eigen boot, óf in de boot van de vaarschool. Informeer naar de mogelijkheden.

Online video cursus klein vaarbewijs 1

Vaarbewijs voor het kleinere binnenwater: rivieren, kanalen en meren. Online video cursus.

Dagcursus klein vaarbewijs 1

Vaarbewijs voor het kleinere binnenwater: rivieren, kanalen en meren.

Dagcursus klein vaarbewijs 2

Vaarbewijs voor alle binnenwateren, alsmede Middellandse Zee en Adriatische Zee.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie