Dagcursus Klein Vaarbewijs 1

Tijdens de dagcursus worden de ‘lastige onderwerpen’ behandeld. Op 16 maart geef ik de dagcursus in Meppel.
De cursus kan ook op een door jou gekozen locatie worden gegeven en duurt dan een hele dag, twee halve dagen, of drie avonden, net wat je voorkeur heeft.

 

Kosten van de cursus / data

Bij je thuis, of op een andere, door jou gekozen locatie
Als ik de cursus bij jou op locatie geef, dan zijn de kosten afhankelijk van mijn reistijd en de groepsgrootte. De cursus kan zowel door de week, als in het weekeinde worden gegeven. Als je in de buurt woont kun je kunt kiezen uit een cursus die de hele dag duurt, 2 halve dagen, of drie avonden. Neem bij interesse s.v.p. even contact met ons op, ik kan de cursus ongetwijfeld voor een interessante prijs aanbieden. 

Dagcursus op onze locatie
Op 16 maart geef ik weer een dagcursus voor het KV 1 in Meppel. Je kunt je al vast opgeven voor deze cursus, de eerste aanmeldingen zijn al binnen. De cursus kost € 169,- 

Cursusmateriaal
Het cursusboek van de ANWB kost € 22,-
Setprijs van cursusboek + online examentraining is € 35,- 

Cursus opbouw

De dagcursus duurt een hele dag. Woon je in de buurt, en geef ik de cursus op een door jou gekozen locatie, dan kunnen we de stof ok verdelen over 2 halve dagen, of 3 avonden, net wat je voorkeur heeft. In overleg is er veel mogelijk.

De ‘lastige’ onderwerpen worden tijdens deze cursus behandeld. Dat is zo’n 60 a 70 % van de totale examenstof. Denk daarbij aan de voorrangsregels, verlichting en dagtekens van schepen, betonning, manoeuvreren, het berekenen van de speling onder de brug en nog een paar kleinere onderwerpen. Makkelijker onderwerpen en thema’s worden overgeslagen. Met deze dagcursus leg je een gedegen basis voor je studie.
Daarnaast is het ook gewoon leuk om met een aantal andere watersporters op een ontspannen manier een dag samen bezig te zijn met de stof.

De cursus wordt ondersteund met een powerpoint-presentatie met daarin, naast de teksten, foto’s en een aantal korte filmpjes. Hierdoor, en omdat ik de cursus zo interactief mogelijk probeer te geven, is deze cursus plezierig om te volgen.

De examenstof bestaat uit hoofdstuk 1 t/m 4 van het cursusboek van de ANWB.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie