Dagcursus Klein Vaarbewijs 1

Tijdens deze cursus worden de ‘lastige onderwerpen’ behandeld. De cursus kan op een door u gekozen locatie worden gegeven en duurt dan een hele dag, twee halve dagen, of drie avonden, net wat uw voorkeur heeft.
 

Kosten van de cursus / data

Bij u thuis, of op een door u gekozen locatie
Als ik de cursus bij u op locatie geef, dan zijn de kosten afhankelijk van mijn reistijd en de groepsgrootte. De cursus kan zowel door de week, als in het weekeinde worden gegeven. Neemt u bij interesse s.v.p. even contact met ons op, ik kan de cursus ongetwijfeld voor een interessante prijs aanbieden. 

Jachthaven Beulaeke Haven, Wanneperveen 
Op 25 maart (reservedatum 08 april) wordt, bij voldoende animo, deze dagcursus in het leslokaal van jachthaven Beulaeke Haven  gegeven.
Wanneperveen ligt mooi centraal in de kop van Overijssel. Of u nu uit Zwolle, Meppel, Emmeloord of Heerenveen komt, veel meer dan een half uurtje rijden zal het niet zijn. De cursuslocatie is goed bereikbaar én heeft naast het gebouw voldoende (gratis) parkeerruimte.

De cursus kost € 165,- per persoon. 

Cursusmateriaal
Het cursusboek van de ANWB kost € 22,-
Setprijs van cursusboek + online examentraining is € 35,- 

Cursus opbouw

De dagcursus duurt een hele dag, 2 halve dagen, of 3 avonden, net wat uw voorkeur heeft. In overleg is er veel mogelijk.

De ‘lastige’ onderwerpen worden tijdens deze cursus behandeld. Dat is zo’n 60 a 70 % van de totale examenstof. U moet daarbij denken aan de voorrangsregels, verlichting en dagtekens van schepen, betonning, manoeuvreren, het berekenen van de speling onder de brug en nog een paar kleinere onderwerpen. Makkelijker onderwerpen en thema’s worden overgeslagen. Als u in zich in relatief korte tijd wilt voorbereiden op het examen, dan legt u met deze cursus een gedegen basis voor uw studie.

De cursus wordt ondersteund met een powerpoint-presentatie met daarin, naast de teksten, foto’s en een aantal korte filmpjes. Hierdoor, en omdat ik de cursus zo interactief mogelijk probeer te geven, is deze cursus plezierig om te volgen.

De examenstof bestaat uit hoofdstuk 1 t/m 4 van het cursusboek van de ANWB.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie