Online video-cursus Klein Vaarbewijs 1

Zoek je een cursus waarin praktisch alle examenstof aan bod komt, en wil je de cursus gewoon thuis kunnen volgen op een moment dat het jou goed uitkomt, dan is dit je cursus.

K0sten van de cursus

De cursus die u gedurende 2 weken kunt volgen kost € 59,- 

De cursus die u gedurende 4 maanden kunt volgen kost € 99,- 

De periode van 2 weken of 4 maanden gaat in op het moment dat u de cursus aanschaft.

Vanwege de lange wachttijden bij het CBR, hebben we de tijdsduur van de cursus van 6 weken uitgebreid naar 4 maanden. Op deze wijze sluit het einde van de looptijd van de cursus mooi aan op uw examen!
Dit blijft zo, totdat de wachttijden weer ‘normaal’ zijn.

Het cursusboek (ANWB) met oefen-CD kost € 34,-
De verzendkosten bedragen € 4,95

Hebt u geen CD-drive in uw laptop, dan is dat geen enkel probleem. U kunt de vragen namelijk ook downloaden zonder de CD te gebruiken, daarvoor gebruikt u de code die in het hoesje wordt meegeleverd.

Het examen kost € 44,50,- (bedrag kan worden aangepast door het CBR).
Meer informatie over het examen Klein Vaarbewijs vindt u op de site van het CBR: www.cbr.nl

Demo video van de online video-cursus

Cursusopbouw

In 11 video’s behandel ik de examenstof. Daarbij houd ik de indeling en volgorde aan van het cursusboek van de ANWB.
Per video wordt niet meer dan één groot onderwerp (zoals bijv. voorrang of verlichting en dagtekens) behandeld. 
Onder sommige video’s vind je extra ‘informatie’. Dat kan een samenvatting  zijn, maar het kunnen ook vragen zijn over de behandelde stof. 

Waarom een online video-cursus

Door de corona-crisis die in maart 2020 de kop op stak, was het niet langer mogelijk om de avond-cursussen voor het KV te geven. Daarom heb ik besloten om de avondcursus voor het KV 1 als een online-video cursus aan te gaan bieden. 

Er is een versie die je 2 weken onbeperkt kunt raadplegen, en een versie die 4 maanden beschikbaar blijft. Beide versies zijn qua inhoud identiek.

Wilt u zich goed kunnen voorbereiden op het examen, en wilt u een video nog een keer rustig kunnen terugkijken, dan kiest u voor de cursus van 4 maanden.  

De cursus van 2 weken is met name bedoeld als aanvulling voor de cursisten die een dagcursus hebben gevolgd. Omdat je, na het volgen van de dagcursus, in de aanloop naar het examen alles nog een keer wilt herhalen. Dan zijn 2 weken in de regel wel voldoende, en ben je ook minder kwijt voor de cursus.

Ik neem je in beide cursussen in 11 videolessen mee door de stof. Alleen onderwerpen die heel duidelijk in het cursusboek staan, en die geen nadere uitleg nodig hebben, sla ik over. Dat is met name het geval in hoofdstuk 2. Lastige stof daarentegen krijgt extra aandacht. 

Het mooie van deze videolessen is dat je de video kunt stopzetten als je dat wilt, bij voorbeeld om even een kop koffie te pakken, of om een opgave uit te rekenen. En als iets toch niet helemaal duidelijk is, kun je het desbetreffende fragment, of de hele video, nog een keer terugkijken.

Mocht je nog vragen hebben over deze cursus, neem dan even contact met me op. Ik sta je graag te woord om je vragen te beantwoorden.