Online video-cursus Klein Vaarbewijs 1

Zoek je een cursus waarin de examenstof op een plezierige, duidelijke en begrijpelijke manier wordt uitgelegd, en wil je de cursus kunnen volgen op een moment dat het jou uitkomt, dan is dit je cursus. In 11 instructiefilmpjes (die je net zo vaak kunt bekijken als je wilt) neem ik je mee door de examenstof. 

K0sten van de cursus

De online video-cursus met een looptijd van 6 maanden kost € 89,- 
Aktie: tijdelijk een langere looptijd en € 10,- korting.

  • Hoog slagingspercentage
  • Duidelijke uitleg d.m.v. 11 video’s
  • Plezierig om te volgen, geen saaie lessen
  • Sluit naadloos aan op het ANWB cursusboek
  • Hoge google waardering (5 sterren)
  • Mogelijkheid tot stellen van vragen aan de docent
  • Alle video’s kunnen meermaals worden bekeken
  • Tijdelijk looptijd van 6 maanden
  • Tijdelijk met € 10,- korting
  • Toegankelijk vanaf pc, laptop, tablet of mobiel

Demo video van de online video-cursus

Cursusopbouw

Ik neem je in deze cursus in 11 videolessen mee door de stof voor het examen, waarbij ik de indeling en volgorde aanhoud van het cursusboek van de ANWB. Dit is namelijk het beste en meest volledige cursusboek.
Per video behandel ik niet meer dan één groot onderwerp (zoals bijv. voorrang of betonning). Daarbij probeer ik de stof zó met je door te nemen, dat het niet saai of langdradig wordt, en volgens de reacties die ik krijg is dat aardig goed gelukt.
De gemiddelde tijdsduur van de filmpjes is een half uur. De kortste video duurt 11 minuten, de langste duurt 39 minuten.
Onder sommige video’s vind je extra informatie. Dat kan een samenvatting  zijn, maar het kunnen ook vragen zijn over de behandelde stof. 

Waarom een online video-cursus

Door de corona-crisis die in maart 2020 de kop op stak, was het niet langer mogelijk om de avond-cursus voor het KV te geven. Een dagcursus lukte af en toe nog wel tussen de lockdowns door, maar de animo hiervoor is toch een stuk kleiner geworden. Daarom heb ik besloten om de ‘oude’ avondcursus aan te passen aan de laatste stand van zaken, en als een online-video cursus aan te bieden. En dat bleek een schot in de roos!
Een groot voordeel is dat je de cursus volgt op een moment dat het jou uitkomt.  En als iets toch niet helemaal duidelijk is, dan kijk je het desbetreffende fragment, of de hele video, gewoon nog een keer terug. Dat kan gedurende een half jaar, net zo vaak als je wilt.
Verder wordt nagenoeg alle stof behandeld, én is de online cursus ook nog eens een stuk goedkoper dan de dagcursus.
Mocht je nog vragen hebben over deze cursus, neem dan even contact met me op. Ik sta je graag te woord om je vragen te beantwoorden.