Online video-cursus Klein Vaarbewijs 1

Zoek je een cursus waarin de examenstof op een plezierige, duidelijke en begrijpelijke manier wordt uitgelegd, en wil je de cursus kunnen volgen op een moment dat het jou uitkomt, dan is dit je cursus. In 11 instructiefilmpjes (die je net zo vaak kunt bekijken als je wilt) neem ik je mee door de examenstof. 

K0sten van de cursus

De online video-cursus met een looptijd van 2 weken kost € 69,-
Aktie: tijdelijk € 10,- korting (reeds verwerkt in de cursusprijs).

De online video-cursus met een looptijd van 12 maanden kost € 94,- 
Aktie: tijdelijk € 5,- korting en een langere looptijd.

Wil je wat meer tijd hebben om je goed voor te bereiden, en wil je na je examen bepaalde onderwerpen nog eens terug kunnen kijken, dan kies je voor de cursus met een looptijd van 12 maanden. Kun je over een paar weken al examen doen, dan kun je kiezen voor de cursus met een looptijd van 2 weken.

  • Hoog slagingspercentage
  • Duidelijke uitleg d.m.v. 11 video’s
  • Plezierig om te volgen, geen saaie lessen
  • Sluit naadloos aan op het ANWB cursusboek
  • Hoge google waardering (5 sterren)
  • Mogelijkheid tot stellen van vragen aan de docent
  • Alle video’s kunnen meermaals worden bekeken
  • Toegankelijk vanaf pc, laptop, tablet of mobiel

Demo video van de online video-cursus

Cursusopbouw

Ik neem je in deze cursus in 11 videolessen mee door de stof voor het examen. Daarbij houd ik de indeling en volgorde aan van het cursusboek van de ANWB. 
Per video wordt niet meer dan één groot onderwerp (zoals bijv. voorrang of betonning) behandeld. De gemiddelde tijdsduur van de filmpjes is een half uur. De kortste video duurt 11 minuten, de langste duurt 39 minuten.
De twee cursussen (2 weken of 12 maanden) verschillen alleen qua looptijd, de inhoud is exact hetzelfde.
Onder sommige video’s vind je extra informatie. Dat kan een samenvatting  zijn, maar het kunnen ook vragen zijn over de behandelde stof. 

Waarom een online video-cursus

Door de corona-crisis die in maart 2020 de kop op stak, was het niet langer mogelijk om de avond-cursus voor het KV te geven. Daarom heb ik besloten om de avondcursus op te nemen en als een online-video cursus aan te bieden, en dat bleek een schot in de roos. 
Een groot voordeel is dat je de cursus volgt op een moment dat het jou uitkomt.  En als iets toch niet helemaal duidelijk is, dan kijk je het desbetreffende fragment, of de hele video, gewoon nog een keer terug. Ook na je examen.
Verder wordt nagenoeg alle stof behandeld, én is de online cursus ook nog eens goedkoper dan de dagcursus.

Mocht je nog vragen hebben over deze cursus, neem dan even contact met me op. Ik sta je graag te woord om je vragen te beantwoorden.