Online video-cursus Klein Vaarbewijs 1

Zoek je een cursus waarin de examenstof op een duidelijke en begrijpelijke manier wordt uitgelegd, en wil je de cursus kunnen volgen op een moment dat het jou uitkomt, dan is dit je cursus.
In 11 instructiefilmpjes (die je net zo vaak kunt bekijken als je wilt) neem ik je mee door de examenstof.

K0sten van de cursus

De online video-cursus met een tijdsduur van 6 maanden kost € 99,- 
Vanwege de lange wachttijden bij het CBR, hebben we de tijdsduur van de cursus verlengd naar 6 maanden. Dit blijft zo, totdat de wachttijden weer ‘normaal’ zijn.

De online video-cursus met een tijdsduur van 2 weken kost € 69,-
Deze cursus is met name bedoeld voor degene die over een paar weken al examen gaat doen, of als aanvulling op de dagcursus, als je alle stof nog een keer wilt herhalen.

Het examen kost € 44,50,- (bedrag kan worden aangepast door het CBR).
Meer informatie over het examen Klein Vaarbewijs vindt u op de site van het CBR: www.cbr.nl

Demo video van de online video-cursus

Cursusopbouw

Ik neem je in deze cursus in 11 videolessen mee door de stof voor het examen. Daarbij houd ik de indeling en volgorde aan van het cursusboek van de ANWB. Alleen onderwerpen die heel duidelijk in het cursusboek staan, en die geen nadere uitleg nodig hebben, sla ik over. Dat is met name het geval in hoofdstuk 2. Lastige stof daarentegen krijgt extra aandacht. 
Per video wordt niet meer dan één groot onderwerp (zoals bijv. voorrang of betonning) behandeld. De gemiddelde tijdsduur van de filmpjes is een half uur. De kortste video duurt 11 minuten, de langste duurt 39 minuten.
Onder sommige video’s vind je extra informatie. Dat kan een samenvatting  zijn, maar het kunnen ook vragen zijn over de behandelde stof. 

Waarom een online video-cursus

Door de corona-crisis die in maart 2020 de kop op stak, was het niet langer mogelijk om de avond-cursussen voor het KV te geven. Daarom heb ik besloten om de avondcursus voor het KV 1 als een online-video cursus aan te bieden, en dat bleek een schot in de roos. 
Een groot voordeel is dat je de cursus volgt op een moment dat het jou uitkomt. Dat kan thuis, of bij voorbeeld tijdens je dagelijkse treinreis naar je werk.
Je kunt de video stopzetten als je dat wilt, bij voorbeeld om even een kop koffie te pakken, of om een opgave uit te rekenen. En als iets toch niet helemaal duidelijk is, kijk je het desbetreffende fragment, of de hele video, gewoon nog een keer terug. En dat is ook wel handig.

Mocht je nog vragen hebben over deze cursus, neem dan even contact met me op. Ik sta je graag te woord om je vragen te beantwoorden.