Online video-cursus KV 1

De online video-cursus, het ontstaan

In 2020 kregen we te maken met de corona-crisis, waardoor ik geen live dagcursussen en avondcursussen meer kon geven. De vraag naar een opleiding bleef echter, dus moest ik op zoek naar een goed alternatief. En dat is de online video-cursus geworden.
De ‘oude’ avond-cursus, zoals ik die van 1991 tot begin 2020 gaf, heb ik bijgewerkt, geactualiseerd en uitgebreid, en vervolgens opgenomen. De opnames zijn verwerkt in 11 video’s van gemiddeld een half uur.
In deze 11 video’s, die je gedurende een half jaar net zo vaak kunt bekijken als je wilt, wordt zo’n beetje álle examenstof duidelijk en uitgebreid behandeld. Daarbij het ik geprobeerd om er geen ‘saai geheel’ van te maken, en als ik de reviews bekijk, is me dat redelijk goed gelukt.

Voordelen van de online-video-cursus

Toen ik de online video-cursus klaar had en kon aanbieden, had ik echt zoiets van: “Dat had ik eerder moeten doen”. Ik zet de voordelen ten opzichte van de live dagcursus even voor je op een rijtje:

  • Je bekijkt de instructie video’s op het moment dat het jou goed uitkomt
  • Geen hele dag les, maar video’s die gemiddeld een half uur duren
  • Je hebt gedurende een half jaar onbeperkt toegang tot de 11 video’s
  • Je kunt elke video net zo vaak bekijken als je wilt
  • Nagenoeg alle stof wordt behandeld, in de dagcursus zijn dat alleen ‘de lastige onderwerpen’
  • De online cursus is een stuk goedkoper dan de dagcursus
  • Als je met zijn tweeën bent, kun je met één online video-cursus toe. Bij de dagcursus betaal je voor 2 personen
  • De dagcursus is voorbij na die dag, de online cursus heeft een looptijd van een half jaar
  • Je start op het moment dat je er aan toe bent, je hoeft niet te wachten op de eerstvolgende dagcursus
  • Als iets toch niet helemaal duidelijk is kun je altijd contact met ons opnemen. Ik bel je dan z.s.m. terug om dat stukje van de stof nog een keer aan je uit te leggen. Tot op heden is dat echter maar een paar keer nodig geweest.

Liever een dagcursus?

Gaat je voorkeur uit naar een (live) dagcursus, dan kan dat uiteraard ook. Daarbij kan de dagcursus ook in twee halve dagen, of op drie avonden worden gegeven. Ik informeer ik je graag over de mogelijkheden en de prijs.

Succes met de studie!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie